Η εταιρεία

Η εταιρεία  ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΑΦΟΙ Ο.Ε. δραστηριοποιείται από το 2000 στον τομέα της τοποθέτησης αυτομάτων αποχυμωτών για φυσικό χυμό πορτοκάλι με τη μορφή χρησιδανεισμού.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι η παροχή στους πελάτες μας ολοκληρωμένων  λύσεων για την παράγωγη φυσικού χυμού πορτοκαλί με έναν  εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο, δίνοντας την δυνατότητα στον επαγγελματία να επωφεληθεί από τις πωλήσεις ενός προϊόντος (φυσικός φρεσκοστυμμένος χυμός πορτοκάλι) με υψηλή κερδοφορία και στατιστικά αυξανομένη ζήτηση.

Η εταιρεία μας, σε συνεργασία με την TMP CITROCASA, διαθέτει στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα επαγγελματικών αποχυμωτών προς πώληση, ενοικίαση και χρησιδανεισμό, παρέχοντας την ιδανική λύση ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Παράλληλα η εταιρία με ιδιόκτητο δίκτυο διανομών μπορεί να παρέχει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου πορτοκάλια χυμού (κατάλληλα για χρήση σε επαγγελματικούς αποχυμωτές) σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές, διασφαλίζοντας υψηλή κερδοφορία για λογαριασμό του επαγγελματία στον χώρο της εστίασης.

Η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα των αυτομάτων αποχυμωτών για φυσικό χυμό πορτοκάλι αποτελεί εγγύηση για την καλύτερη πρόταση από πλευράς μας  ανάλογα με τις ανάγκες σας.

banner_dabizasfoods.jpg